Google Pixel 8

Google Pixel 8 specificaties

Er zijn beelden opgedoken van de Google Pixel 8. De bekende geruchtenverspreider OnLeaks heeft samen met MySmartPrice namelijk renders van het toestel gepubliceerd. Hierop zien we het design van de telefoon. 

Compact en rond design

Als we het nieuws en de beelden van OnLeaks mogen geloven, dan krijgt de Pixel 8 een 5,8 inch beeldscherm. Hiermee zal de smartphone een stuk kleiner zijn dan de Pixel 7, dat toestel had namelijk een 6,3 inch paneel. Daarnaast zal de Pixel 8 dan één van de kleinste high-end Android-smartphones worden. In combinatie met de dunne schermranden kan de Pixel 8 dus een heerlijk compact toestel worden. 

De Pixel 8 krijgt verder een design die lang niet zo hoekig is als die van de Pixel 7. De Pixel 8 krijgt namelijk rondere vormen. Verder lijken beide telefoons wel op elkaar. Zo hebben ze allebei een horizontaal camera-eiland met hierin een pilvormige uitsparing voor de camera's. Bij de Pixel 8 lijkt deze wel groter te zijn geworden. 

Beelden: OnLeaks en MySmartPrice

Google Pixel 8 prijs en beschikbaarheid

De Pixel 8 verschijnt vermoedelijk in het najaar van 2023. Zijn voorganger, de Pixel 7, kreeg een adviesprijs van 749 euro.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk