Google Pixel 5a

Google Pixel 5a - specificaties

De Google Pixel 5a is de opvolger van de Pixel 4a 5G en komt voor een adviesprijs van 449 dollar naar de Verenigde Staten en Japan. De Pixel 5a heeft een IP-certificaat en een grotere accu voor 50 dollar minder. Deze nieuwe Pixel-telefoon heeft een 6,34 inch FHD+ OLED met een standaard 60 Hz-verversingssnelheid, een IP67-certificaat, en 5G-ondersteuning dankzij de Qualcomm Snapdragon 765G-processor.

Google Pixel 5a

De zijn in totaal drie camera's op de telefoon te vinden. Een 12,2 MP dual-pixel hoofdcamera met OIS (f/1.7), 16 MP ultragroothoekcamera (f/2.2) en een 8 MP selfiecamera. Dat is gelijk aan de camerasetup van de Pixel 5. Verder geeft Google de Pixel 5a tenminste drie jaar versie-updates en beveiligingsupdates. De nog aan te kondigen Google Pixel 6-serie zou vijf jaar lang software-updates krijgen.  

Google Pixel 5a - prijzen en beschikbaarheid

De Google Pixel 5a kost 449 dollar en ligt op 26 augustus in de winkels in de Verenigde Staten en Japan. Helaas zijn de Pixel-telefoons van Google nog altijd niet officieel in Nederland en België beschikbaar. Ze worden vooralsnog ook niet in Duitsland of het Verenigd Koninkrijk verkocht. We zullen dus voor deze telefoons moeten uitwijken naar het grijze kanaal of Amerika of Japan.  

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk