Fairphone 4

Review

Fairphone 4 - specificaties

De Fairphone 4 is eerlijke telefoon die je makkelijk zelf kan repareren. Het toestel komt met krachtigere specificaties en ondersteuning voor 5G. De Fairphone 4 ontvangt vijf jaar lang updates, en zo lang geldt ook de garantie.  

Het toestel heeft een 6,3 inch LCD-scherm met een Full HD-resolutie en Gorilla Glass 5-bescherming. We zien een waterdruppelinkeping in het scherm en er is ook aan de zijkant een vingerafdrukscanneer. De 3,5 mm audiojack is opmerkelijk genoeg niet meer van de partij. Fairphone maakt de smartphone met een behuizing die volledig uit gerecycled plastic is vervaardigd. Het toestel behaalt een militaire graad aan bescherming met het MIL810G-certificaat.

Fairphone 4

De Fairphone 4 heeft een Snapdragon 750G, dat is een midrange processor met 5G modem. Je kan de telefoon aanschaffen met 6 GB of 8 GB RAM en 128 GB of 256 GB opslag. Je kan de opslag uitbreiden via microSD. De smartphone is verder uitgerust met een 3905 mAh accu, maar hij komt zonder een oplader in de doos, en dat om uiteraard extra elektronisch afval te vermijden.

5 jaar updates en garantie

Over de software valt ook nog veel te zeggen. De telefoon komt met Android 11 en een kale softwareschil. De telefoon krijgt twee grote Android-updates: Android 12 en Android 13. Verder krijgt de Fairphone 4 wel vijf jaar lang beveiligingsupdates, en als je je smartphone registreert kan je daarnaast ook vijf jaar lang garantie krijgen.

Fairphone 4 kopen

Voor de Fairphone 4 betaal je 579 euro exclusief verzendkosten. Het model met 8 GB RAM en 256 GB opslag kost je 649 euro. De smartphone is beschikbaar in de kleuren grijs, groen en gespikkeld groen.

Populairste berichten over de Fairphone 4 

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk