Samsung Galaxy Tab S9

Samsung Galaxy Tab S9 specificaties

De Samsung Galaxy Tab S9 is een krachtige tablet met talloze functies voor entertainment, productiviteit en meer. Het 11 inch AMOLED-scherm met een resolutie van 2560 x 1600 pixels zorgt voor een verbluffende kijkervaring met levendige kleuren en scherpe details, perfect voor het bekijken van films, foto's en meer.

Samsung Galaxy Tab S9

Dankzij de snelle Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy-processor en tot 12 GB RAM levert de Tab S9 vloeiende prestaties voor multitasking, gamen en productiviteit. De quad-luidsprekers met AKG-tuning en Dolby Atmos-ondersteuning bieden een meeslepende audio-ervaring bij het genieten van je favoriete content.

Gerelateerde artikelen

Met de meegeleverde S Pen kun je nauwkeurig tekenen, schrijven en navigeren, wat de Tab S9 ideaal maakt voor creatieve taken en notities. Bovendien kun je met Samsung DeX de tablet omzetten in een pc-achtige ervaring, waardoor je productiever kunt werken met apps in een desktopomgeving.

Samsung Galaxy Tab S9

De Tab S9 is uitgerust met een krachtige 8.400 mAh-batterij die je de hele dag kunt gebruiken zonder je zorgen te maken over opladen. Met de 8 MP-camera aan de voorkant en de 13 MP-camera aan de achterkant kun je haarscherpe foto's en video's vastleggen. De tablet is ook goed beveiligd met een in-display vingerafdrukscanner en gezichtsherkenning.

Of je nu wilt genieten van entertainment, je creativiteit wilt uiten of je productiviteit wilt verhogen, de Samsung Galaxy Tab S9 is een krachtige en veelzijdige tablet die perfect is voor elk aspect van je digitale leven.

Samsung Galaxy Tab S9 kopen

De Samsung Galaxy Tab S9met 11 inch scherm is verkrijgbaar in de kleuren Beige en Graphite voor een adviesprijs vanaf 899 euro.

Samsung Galaxy Tab S9 kopen
Samsung Galaxy Tab S9 kopen
Samsung Galaxy Tab S9 kopen

Samsung Galaxy Tab S9 kopen

De Samsung Galaxy Tab S9 zet de nieuwe standaard met de premium Galaxy-ervaring op een tablet. De Tab S9-reeks, de snelle route van idee naar creatie, heeft een aantrekkelijk scherm, geoptimaliseerde prestaties, een meegeleverde S Pen en een IP68-classificatie voor zowel de Galaxy Tab als de S Pen.

Vanaf 899 euro

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk