Nokia T20

  Review

  Nokia T20 specificaties

  "Tablets zijn terug hip". Dat is eigenlijk de simpele verklaring die HMD Global ons geeft als we vragen waarom Nokia juist nu met de T20 komt. Nokia heeft zijn allereerste Android-tablet uitgerust met een 10,4 inch LCD-scherm dat een resolutie heeft van 2000 x 1200 pixels. Opvallend voor zijn prijsklasse is de solide aluminium behuizing die een marineblauwe tint heeft, en er is plek voor een 3,5 mm audiojack en een microSD-slot. Als we naar de achterzijde kijken dan zien we een enkele 8 MP camerasensor en vooraan zit een 5 MP exemplaar.

  - Lees verder onder de afbeeldingen -

  Nokia T20

  Grote accu

  De prestaties van deze tablet moeten komen van een 1,8 Ghz T610-chipset, dat is een octa-core-processor voor apparaten uit het budgetsegment. De processor wordt bijgestaan door 4GB RAM en 64 GB opslag. De T20 is verkrijgbaar in een model dat enkel wifi ondersteunt en eentje dat ook met mobiele data werkt.

  Om te voorkomen dat gebruikers beperkt worden in hun gebruiksplezier is de Nokia T20 uitgerust met een relatief grote 8200mAh-batterij. Deze maakt volgens Nokia 15 uur surfen op het web, zeven uur telefonische vergaderingen of 10 uur kijken naar films mogelijk. Je kan de tablet weer opladen met de 15 watt oplader via de usb-c-poort, maar Nokia verklapt ons wel dat de T20 eigenlijk 25 watt snelladen ondersteunt.

  Gerelateerde artikelen

  Android 11 en snelle updates

  Als we naar de software kijken, dan komen we terecht bij Android 11, maar Nokia maakt ook bekend dat zijn Android-tablet zal werken met Google Kids Space. Dat is Googles speciale launcher voor tablets die op maat is van kinderen. Google Kids Space is gekoppeld aan het Google-account van een kind, dat ouders kunnen beheren met Family Link-ouderlijk toezicht. De Nokia T20 wordt daarnaast ondersteund door twee jaar OS-upgrades en drie jaar maandelijkse beveiligingsupdates die het apparaat beschermen tegen mogelijke beveiligingsproblemen.

  Nokia T20

  Nokia T20 kopen

  De Nokia T20 is 219 euro te koop. Voor die prijs heb je een model dat wifi ondersteunt, en voor 249 euro heb je de 4G-variant. Samen met de T20 bracht Nokia nog een paar draadloze oortjes uit die in dezelfde marineblauwe kleur verschijnen en er is ook een rugged cover.

  Je kan alle prijzen van de T20 en zijn accessoires hieronder ontdekken:

  • Nokia rugged flip-cover kopen AmazonBelsimpelCoolblue - 39,99 euro
  • Nokia micro earbuds kopen (TWS-521) - 69,99 euro

  0 reacties

  Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

  Dit vind je misschien ook leuk