Google Pixel Tablet

  Review

  Google Pixel Tablet specificaties

  Google heeft in mei 2023 de langverwachte Pixel Tablet officieel aangekondigd. Deze tablet biedt een scala aan indrukwekkende functies die gebruikers zeker zullen bevallen. Hier is een overzicht van wat deze tablet allemaal te bieden heeft.

  Wat is de Google Pixel Tablet?

  De Pixel Tablet is een nieuwe tablet van Google met verschillende interessante kenmerken. Het scherm heeft een grootte van 10,95 inch en maakt gebruik van IPS LCD-technologie. Hierdoor kun je genieten van een scherpe weergave met een resolutie van 2560 x 1600 pixels. Het scherm kan een maximale helderheid van 500 nits bereiken. Helaas is de verversingssnelheid beperkt tot 60 Hz, wat betekent dat het beeld minder vloeiend is in vergelijking met tablets met een hogere verversingssnelheid.

  Google Pixel Tablet

  Een van de bijzondere eigenschappen van de Pixel Tablet is de nano-keramische coating die is toegepast. Volgens Google zou de tablet hierdoor een porseleinachtig gevoel moeten hebben. De tablet wordt aangedreven door de tweede generatie van de Google Tensor-chipset en is voorzien van 8 GB RAM en 128 of 256 GB opslagruimte.

  Wat betreft de camera's, heeft de tablet zowel aan de voorkant als aan de achterkant een camera. De selfiecamera aan de voorkant heeft een resolutie van 8 MP, terwijl de camera aan de achterkant dezelfde resolutie biedt.

  De Pixel Tablet draait op Android 13 en heeft de garantie dat het drie Android-upgrades zal ontvangen, evenals vijf jaar aan beveiligingsupdates. Google heeft meer dan vijftig van hun apps geoptimaliseerd voor gebruik op de tablet. Ze hebben ook samengewerkt met ontwikkelaars van populaire apps zoals Disney, Spotify en Minecraft om ervoor te zorgen dat deze apps goed werken op de tablet.

  Google Pixel Tablet

  Dockstation met speaker

  Een opvallend kenmerk van de Pixel Tablet is het meegeleverde dockingstation. Met behulp van de pogopins kun je de tablet in het dockingstation plaatsen en het transformeren tot een smart display. In deze 'Hub-modus' functioneert de tablet vergelijkbaar met de Nest Hub en kan het dienen als een digitale fotolijst, wekker en kun je slimme apparaten bedienen met de Google Assistent. Het dockingstation laadt de tablet op en fungeert ook als speaker. Je kunt ervoor kiezen om extra dockingstations te kopen en deze in verschillende kamers te plaatsen voor verschillende functies.

  Er is ook een speciale case beschikbaar voor de tablet. Deze case heeft een ingebouwde metalen ringstandaard aan de achterkant, waardoor je de tablet in verschillende hoeken kunt plaatsen. Bovendien is de Pixel Tablet uitgerust met een ingebouwde Chromecast, waarmee je foto's, video's en muziek van je telefoon naar de tablet kunt streamen.

  Google Pixel Tablet

  Google Pixel Tablet prijzen en beschikbaarheid

  De Google Pixel Tablet inclusief oplaaddock met speaker kost 679 euro. De speciale Pixel Tablet Case met een metalen ringstandaard kost 99 euro en een extra oplaaddock koop je voor 149 euro. De Pixel Tablet en de accessoires zijn te koop in onderstaande winkels en je kan kiezen uit de kleuren Porselein en Hazel.

  Google Pixel Tablet kopen
  Google Pixel Tablet kopen
  Google Pixel Tablet kopen

  Google Pixel Tablet kopen

  De Google Pixel Tablet is ontworpen om behulpzaam te zijn, voor jou en voor je huis. De tablet wordt geleverd met het oplaaddock met speaker waarbij het geluid de ruimte vult. Dit dockstation houdt je tablet 24 uur per dag opgeladen en klaar voor gebruik.

  679 euro

  Winkelen op:

  0 reacties

  Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

  Dit vind je misschien ook leuk