Company of Heroes

Feral Interactive

Feral Interactive kondigde de release van Company of Heroes al in augustus aan en nu is de real-time strategy-game in de Play Store te vinden. Company of Heroes werd oorspronkelijk uitgebracht op pc in 2006 en won als een rts-game meerdere prijzen. Feral heeft de game aangepast voor touchscreens en de game eerder dit jaar met succes op iPad uitgebracht. Nu port de uitgever de game naar mobiele apparaten. In deze mobiele versie zijn de twee uitbreidingen van de game weggelaten. Dat geldt helaas ook voor multiplayer-ondersteuning.

Company of Heroes voor Android

Tik op het gif'je om het af te spelen

Company of Heroes neemt je mee naar een setting van de Tweede Wereldoorlog, waar je in verschillende missies moet proberen om de tegenstander te verslaan. Omdat het een een rts-game is, zul je goed moet nadenken over de eenheden waarover je beschikt en hoe je die het beste inzet in de strijd. 

Company of Heroes voor Android

Tik op het gif'je om het af te spelen

Downloaden

Company of Heroes is beschikbaar op de onderstaande Android-telefoons, althans Feral Interactive biedt daar officieel ondersteuning voor. De game kost 14,99 euro. Spelers die de game al voor de iPad hebben aangeschaft, kunnen de iPhone-versie gratis installeren.

Plaats reactie

666

0 reacties