Workouts voor Thuis

Workouts voor Thuis

Workouts voor Thuis is een app die er eens wel rekening mee houdt dat je waarschijnlijk geen gigantische gym thuis hebt liggen aan materialen. Geen gewichten, geen trainings-elastieken, geen zwaar touw. Deze app laat je oefeningen doen die alles met je eigen spieren en gewicht te maken hebben. Klinkt alsof dat geen zoden aan de dijk zet? Nou, daar kun je je nog wel eens in vergissen. Het voordeel aan deze gratis te downloaden app is dat je gewoon van je huis een sportschool kunt maken, en dat is niet alleen handig in tijden van lockdowns, het is ook heel handig als je niet zoveel tijd hebt. Je hoeft immers niet helemaal op de fiets of in de auto te stappen om naar de gym te gaan, naast dat je gewoon lekker thuis in je eentje kunt douchen.

Workouts voor Thuis

De workouts zijn uitdagend, maar tegelijkertijd toegankelijk. Zo bedenk je zelf wat je voornamelijk wil trainen, kun je ingeven hoe ervaren je bent en komt de app met een mooi trainingsschema, geheel afhankelijk van of je 10 minuten, 20 minuten, 30 minuten of dagelijks nog langer wil trainen. Je krijgt niet alleen oefeningen te zien die je moet doen, je krijgt ook instructies in stapjes om ze veilig en correct uit te voeren. Uiteraard is dit een app en geen personal trainer, dus let heel goed op je houding. 

De veelzijdigheid van deze app is enorm: je kunt intervaltrainingen kiezen met hoge intensiteit, maar ook cardio of juist krachttraining. Allerlei dingen die je in de sportschool kunt trainen, die kun je ook kwijt in de app.  De app maakt ook grafieken van hoe je bezig bent en de app motiveert je om echt op je trainingsmomenten terug te komen en jezelf in het zweet te werken. Je hoeft dit overigens zeker niet te zien als alleen maar een alternatief voor de sportschool: je kunt ook je sportschool-activiteiten wat extra kracht bijzetten door deze app te gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Workouts voor Thuis
Workouts voor Thuis
Workouts voor Thuis
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk