Wie is de Mol?

AVROTROS

Na het spannende jubileumseizoen van Wie is de Mol? Is het nu tijd voor het 21ste seizoen van het populaire programma. De kandidaten zijn inmiddels bekend, en de app is er ook klaar voor. Nu jij nog!

Wie is de Mol?

Wie is de Mol? is een spannend en avontuurlijk spelprogramma waarin een team van bekende Nederlanders opdrachten uitvoert en tegelijkertijd jaagt op De Mol. De opdrachten zijn spectaculair en spannend en vergen van de kandidaten een enorme dosis inventiviteit, stressbestendigheid, intelligentie, inzicht, lef en bovenal mensenkennis.

Dit zijn de kandidaten

De kandidaten van seizoen 21 van Wie is de Mol? zijn bekend. Het gaat om de volgende personen:

  • Charlotte Nijs, journalist en politiek verslaggever
  • Erik de Zwart, radio-dj en media-ondernemer
  • Florentijn Hofman, beeldend kunstenaar en essayist
  • Joshua Nolet, frontman van de band Chef’Special
  • Lakshmi Swami Persaud, zangeres
  • Marije Knevel, televisiepresentatrice en adjunct-hoofdredacteur van LINDA.nl
  • Remco Veldhuis, cabaretier en theatermaker
  • Renée Fokker, actrice
  • Rocky Hehakaija, voetbalster en schrijver
  • Splinter Chabot, programmamaker

Deze kandidaten zullen zich in Tsjechië storten in een avontuur vol tegenstrijdigheden en openen de jacht op de Mol. De presentator is Rik van de Westelaken.

Wanneer begint Wie is de Mol?

Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 2 januari om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1 te zien. Wie is de Mol? is ook toegankelijk voor blinden en slechtzienden. Zij kunnen met audiodescriptie in de gratis app Earcatch de afleveringen volgen.

Wie is de Mol? app downloaden

Het 21ste seizoen is natuurlijk ook weer via de app te volgen. In deze app staat het poulespel centraal. Je zet punten in op de kandidaten die jij verdenkt als Mol. Dan kun je alleen doen of gezamenlijk in een poule. In de app kun je een poule aanmaken of deelnemen aan een poule waarvoor je bent uitgenodigd. Elke week na de aflevering worden de punten verdeeld over de door jou verdachte kandidaten. De overgebleven kandidaten leveren je een verdubbeling van de inzet op. De inzet op een afvaller verlies je. Heb je alle punten ingezet op de afvaller? Dan ben je al je punten kwijt en kun je niet meer meespelen.

In de app kun je verder landelijke verdenkingen van kandidaten bekijken en het laatste nieuws van Wie is de Mol? volgen. Nieuw in de app is Molvisie: Ben jij een oplettende kijker en zie je iets verdachts in de uitzending? Laat het ons via Molvisie weten en wie weet wordt jouw theorie besproken in MolTalk. Je kan de app via de knop hieronder downloaden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties