WeNote:Notities Agenda Planner

WeNote:Notities Agenda Planner

Er zijn tal van sterke notitie-apps in de Google Play Store te vinden. Een voorbeeld is natuurlijk Googles eigen Keep-app, maar je hebt ook het bekende Evernote en OneNote van Microsoft. Wil je graag wat meer afwisseling in je notitie-apps en ben je klaar op nieuwe dingen te proberen, dan moet je zeker eens kijken naar WeNote. Dat is een nieuwe app die inzet op een volledig pakket aan functies.

Je kan notities opsommen om ze vervolgens met een tik te doorstrepen. Ze verschijnen vervolgens onderaan de lijst. De app laat je ook notities tekenen en je kan je ook beveiligen met een pincode, wachtwoord of met je vingerafdruk. Als je app bomvol notities staat, kan je het overzicht bewaren dankzij labels en kleuren van virtuele plakbriefjes en je kan ook handige icoontjes toevoegen aan notities. 

Eén van de belangrijkste troeven van deze app is de geïntegreerde agenda, want nu kan je vanuit je notitie-app in één keer al je herinneringen in een overzicht bekijken zonder de app te hoeven verlaten. Je wisselt gewoon van tabblad. Anderzijds zorgt de app er ook voor dat je nooit je gegevens verliest dankzij de synchronisatie in Google Drive.

WeNote:Notities Agenda Planner
WeNote:Notities Agenda Planner
WeNote:Notities Agenda Planner
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk