Weer & Widget - Weawow

Weer & Widget - Weawow

Weer & Widget - Weawow is een weer-app met vele widgets en vele interessante functies. Als je Weawow installeert, kun je als eerste kiezen om de plaatsbepaling via gps te doen of de locatie handmatig in te geven. Daarna start de app op en kun je hem meteen gebruiken. Detail, de app is gewoon in het Nederlands. Je kan trouwens meerdere plaatsen toevoegen en deze via bladwijzers beheren.

Het beginscherm laat meteen een mooie weerfoto zien met de huidige temperatuur, de locatie en een korte weersomschrijving. In de balk onder de foto worden de details getoond zoals de minimum en maximum temperatuur, de datum en tijd. Veel details in de app zijn overigens geanimeerd zoals de buienradar en beweging van de wolken. 

Er zijn maar liefst 11 widgets om uit te kiezen. Widgets  met weerfoto's en eenvoudige widgets. Ze kunnen allen tot in detail worden aangepast. Een andere interessante functie in de app is de mogelijkheid om je foto's te verkopen. Dat kan overigens alleen via de Marketplace in de desktopversie van de app, en als je een account hebt aangemaakt. De foto's in de app zijn geplaatst door gebruikers en worden gematcht met de weersvoorspellingen. Zo zie je dus passende foto's bij de huidige weersomstandigheden.

Weer & Widget - Weawow
Weer & Widget - Weawow
Weer & Widget - Weawow
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk