Touch of Life

Touch of Life B.V.

Touch of Life is voor iedereen die het leven viert en dit wil delen met zijn of haar geliefden. Niet door berichten te posten met zoveel mogelijk likes als resultaat, maar door een speciale video, mooie foto of persoonlijk tekstbericht heel specifiek te richten tot één of meerdere personen en diegene(n) hiermee te verrassen. Gebruikers kunnen met deze app hun waardevolle verhalen, gebeurtenissen, anekdotes omzetten in blijvende herinneringen. Zo bouw je direct een digitale erfenis op vol waardevolle momenten met de mensen waar je het meeste om geeft.

Met deze app kun je daarom verrassingen ontgrendelen: de ontvanger kan de video, foto of tekst pas bekijken op de locatie zelf of op het moment van de speciale gebeurtenis. Daarna blijft de boodschap permanent beschikbaar. Je hoeft overigens niet op de locatie in kwestie te zijn om daar een bericht te plaatsen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties