Topo GPS Nederland

Topo GPS Nederland

Topo GPS Nederland maakt gebruik van kaarten van het Kadaster. Dat betekent dat je in deze app van alles kunt regelen, instellen, bekijken en doen. Hierbij kun je denken aan het plotten van routes, waypoints plaatsen, het invoeren van coördinaten of tracken van een route. Ook kun je routes van anderen bekijken en gebruiken (.GPX-formaat) en de kaarten worden offline opgeslagen, zodat ze altijd te gebruiken zijn. De app is niet alleen te gebruiken door wandelaars, maar ook voor mensen die willen mountainbiken, skaten, paardrijden, wielrennen, hiken of bijvoorbeeld geocachen.

Om van alles van de app te weten te komen kun je ook de uitgebreide handleiding alvast doornemen, waarin met screenshots en duidelijke informatie alle mogelijkheden van de app worden belicht. Topo GPS Nederland is naar eigen zeggen het alternatief voor een GPS-apparaat. De app kost 3,99 euro en kon je via de link hieronder downloaden.  

Topo GPS Nederland
Topo GPS Nederland
Topo GPS Nederland
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk