Tikkie

ABN AMRO Bank N.V.

Je wilt nog snel geld overmaken naar een vriend. Maar je bent zijn rekeningnummer kwijt. Of even dat nieuwe boek afrekenen in je favoriete webwinkel. Maar geen idee meer wat het wachtwoord van je account is.

Bij Tikkie is dat geen reden om te wachten met betalen. Want moeilijk doen over betalingen is zo ouderwets. Daar heb je toch gewoon Tikkie voor?!

Wat is Tikkie Terug?

Met Tikkie Terug krijg je een cashback op je favoriete product. De functie is begin dit jaar geïntroduceerd en je vindt de cashbackacties in de Tikkie-app onder Acties. Hier sla je zoveel cashbackacties op als jij wilt. Daarna koop je het product in de winkel en scan je de kassabon met de app. Vervolgens krijg binnen 5 seconden je geld terug via Tikkie. Geen gedoe met formulieren invullen en kassabonnen uploaden dus. De acties kunnen variëren van ‘probeer gratis’-acties tot een vaste korting op producten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties