TerraTime World Clock

Udell Enterprises, Inc

De gratis TerraTime-app is in de eerste plaats een wereldklok-app, want je kan verschillende plaatsen toevoegen om de huidige tijd te bekijken, en via widgets op het startscherm kan je altijd op de hoogte blijven van de tijd op die toegevoegde plaatsen. Je ziet ook snel het verschil met de tijdzone waarin jij je bevindt.

Toch is TerraTime tegelijk nog veel meer dan een eenvoudige wereldklok, want de app komt ook met een knappe 3D-weergave van de aarde. Je ziet in real-time de stand van de zon en op basis van satellietbeelden kan de app ook de wolken op de aarde tonen. Je ziet daarnaast ook de verlichting in steden op onze planeet.

Verder heeft TerraTime ook een handige augmented reality (AR)-functie, want je kan samen met de camera van je telefoon de cyclus bekijken die de zon aflegt. Je ziet in een overlay van de camera de lijnen waarin de zon beweegt samen met de tijdstippen die erop aangeduid zijn.

We hadden het eerder al over widgets van deze app, maar je kan TerraTime ook makkelijkbij de hand hebben aan de hand van live-achtergronden die je op je telefoon kan instellen en watchfaces voor je smartwatch met Wear OS. De meeste functies van TerraTime zijn gewoon gratis, maar als je een advertentievrije weergave wilt met daarbovenop extra mogelijkheden, dan moet je voor de betalende variant kiezen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties