Taskade - Tasks, Notes, Chat

Taskade

Taskade is een app die het voor groepen makkelijker maak om samen aan een project te werken. Je kan takenlijstjes maken en dan de juiste mensen koppelen. Verder kan je ook notities delen, woorden markeren en ze met de andere groepsleden delen. Het is daarnaast mogelijk om Word-documenten te openen en te bewerken. In Taskade kan je ook orde brengen door alle lijstjes en documenten van labels te voorzien en verder kan je feedback te geven op elkaars werk en anderen taggen in reacties.

Het mooie aan de app is dat de interface erg overzichtelijk is en een minimalistisch design heeft. De app is gratis om te gebruiken, maar de ontwikkelaars stellen wel dat er aan de Pro-versie wordt gewerkt. Die zou enkel functies toevoegen in plaats van ze weg te nemen uit de gratis versie. Het zou gaan om personalisatiefeatures zoals stickerpakketten en speciale thema's voor de app.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties