Storytel

Storytel

Storytel is een abonnementsdienst voor luisterboeken. De Storytel-app voor smartphone en tablet geeft onbeperkt toegang tot het luisteren van duizenden (luister)boeken voor een vast bedrag per maand. 

Naast (internationale) bestsellers, zijn er ook luisterboeken op het platform te vinden die door Storytel zelf geproduceerd zijn: de Storytel Originals. Storytel is actief in 22 landen en heeft haar hoofdkantoor in Stockholm, Zweden. Sinds de oprichting in 2005 door Jonas Tellander heeft het bedrijf wereldwijd reeds meer dan 1.3 miljoen abonnees.

Er is een maandelijks abonnement voor 12,99 euro waar één volwassene en één kind gebruik van kunnen maken. Daarnaast zijn er nog twee familie-abonnementen voor twee of drie volwassenen en kinderen die respectievelijk 16,99 euro en 19,99 euro kosten. De eerste 14 dagen kun je de dienst gratis proberen.

Storytel heeft ook zijn eigen e-reader: de Storytel Reader. Met dit apparaat kun je voor een vast bedrag per maand je favoriete boeken onbeperkt luisteren en lezen. Zo kun je onderweg in de auto luisteren naar een luisterboek en thuis verder lezen waar je met luisteren was gebleven.

Storytel Reader

Storytel Reader

Storytel
Storytel
Storytel
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk