Stop Heling

Nationale Politie

De politie wil met Stop Heling consumenten bewuster maken van heling en hun eigen rol daarin te benadrukken. Via het serienummer kunnen consumenten op eenvoudige wijze via internet controleren of een product als gestolen geregistreerd staat. Dus sta je voor de keuze iets aan te schaffen via een advertentiesite en vertrouw je het niet helemaal? Met Stop Heling kun je meteen checken of een aangeboden product als gestolen geregistreerd staat bij de politie.

Je kunt in Stop Heling op meerdere manieren een product zoeken. Dit kan op streepjescode, kenteken of op serienummer. Deze kun je direct invoeren of met je camera en vervolgens is het resultaat direct te zien. Het is echter belangrijk te realiseren dat er bijvoorbeeld nog geen aangifte is gedaan op het moment dat je de gegevens checkt. Het kan ook zijn dat er überhaupt geen aangifte van diefstal is gedaan. De database van de Nederlandse politie kan dus niet te allen tijde volledig zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties