Stippl: Explore, Plan & Share

Stippl: Explore, Plan & Share

Ga je op reis en wil je helemaal uitstippelen waar je wanneer bent en wat daar zoal te doen is, maar ook wat je dan moet inpakken? Stippl is een reis-app die je voorziet van een mooie wereldkaart waarop je kunt zien waar je allemaal al hebt gereisd. Je kunt er allerlei reizen in opslaan en de app helpt je vervolgens bij het boeken van een hotel, hostel of Airbnb. Daarnaast kun je een paklijst in de app vinden, die uitbreidbaar is met bepaalde categorieën: denk bijvoorbeeld aan ‘beach’ als je op strandvakantie gaat en dus wel een bikini moet inpakken, of juist ‘business’ om je te helpen herinneren aan het meenemen van visitekaartjes en een colbertje.

Stippl

Elke reis is weer anders en dat lijkt Stippl wel te begrijpen. Het voordeel is dat je er ook utigaven in kunt bijhouden. Of je dat nou doet om het uiteindelijk aan de Belastingdienst of je werkgever op te geven, of omdat je het met vrienden wil splitten: het is allemaal mogelijk in deze mooi vormgegeven app. Je kunt ook vrienden toevoegen aan je app, zodat ook zij hun uitgaven erin kwijtkunnen en jullie het uiteindelijk allemaal kunnen verrekenen. Het voordeel is dat je ook kunt zien wat wie heeft uitgegeven, dus je kunt gaandeweg tijdens de vakantie bijhouden hoe eerlijk het allemaal verloopt. Sommige mensen vinden het namelijk niet fijn om ineens een vette rekening van een vriend te krijgen na de vakantie, dus die zullen ook wat meer willen uitgeven tijdens de reis om het iets meer in balans te brengen.

De app bevat veel handige dingen, maar we zien wel dingen die we graag nog zouden zien in de app: denk bijvoorbeeld aan het kunnen delen van foto’s. Het is niet alleen leuk wanneer je dan een reis terugkijkt in de app, het is ook handig om op die manier snel foto’s te kunnen delen met vrienden. Dat is immers wat mensen altijd vragen: ‘Stuur je mij nog even die foto van onze fietstocht? Stuur meteen even die foto van mij met die cocktail, om mensen jaloers te maken op Insta!’ En dan is het altijd de vraag hoe je dat dan deelt, terwijl als je alle foto’s gewoon in de app kwijtkunt, iedereen er net zoveel toegang toe heeft.

Gerelateerde artikelen

Maar goed, verder kun je een heleboel doen met Stippl, want het gaat uiteindelijk vooral om de praktische zaken rond de reis en die zijn allemaal zeer goed te vinden in de app. Heel handig om financiën in bij te houden, je reis in uit te stippelen en natuurlijk die paklijst te gebruiken om te zorgen dat je niet daar vanalles moet kopen en je weer meer uitgaven in de app hoeft te zetten. Fijne reis!

Stippl: Explore, Plan & Share
Stippl: Explore, Plan & Share
Stippl: Explore, Plan & Share
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk