Splitt

Dutch Concepts

Of je nou uitgaat met vrienden, online een groepsvakantie boekt of een cadeau voor een collega voorschiet, iedereen kent het gedoe van samen betalen. Je moet elkaars rekeningnummer weten, betaalverzoekjes bijhouden of om geld blijven vragen aan degene die het overmaken vergeet. Dat dit veel eenvoudiger kan bewijst Splitt, dé betaalapp voor groepen.

Doordat Splitt aan je bankrekening is gekoppeld worden alle uitgaven - die je samen bijhoudt in de app - binnen 1 tot 3 dagen op je rekening bij- of afgeschreven. Ook heeft Splitt een betaalfunctie die werkt met QR-codes voor een hele groep. Daarmee kan je nu al in meer dan 150 bars en restaurants betalen.

Zo werkt het

Met de Splitt-app maak je met al je vrienden een groepsrekening aan. Hierin komen alle uitgaven in een tijdlijn te staan. Zo zie je wie er heeft voorgeschoten, wie er mee betalen en hoe laat de betaling is gedaan. Het maakt niet uit wie de betaling doet. Per uitgave kan je kiezen wie er meedoen EN het precieze bedrag per persoon kiezen. Elke ochtend om 8 uur is de afrekening en wordt je eindsaldo bepaald. Doordat de app aan je bankrekening is gekoppeld schrijft Splitt binnen 1 tot 3 dagen (afhankelijk van je bank) het juiste bedrag op je rekening bij- of af.

Plaats reactie

666

0 reacties