Smartphone Tycoon 2

Roastery Games

Als je zelf aan het roer zou staan van een smartphoneemerk, hoe zouden je telefoons er dan uitzien? In Smartphone Tycoon 2 bouw je zelf je smartphones. Je kiest het design en de specificaties. Wil jij op elk van je toestellen een 3,5 mm audiojack? Dat kan. Het ontwerpen van telefoons in deze game is verassend uitgebreid, maar er komt nog veel meer bij kijken dan alleen naar de tekentafel gaan en een telefoon samenstellen. 

Je moet namelijk personeelsleden aanwerven. In de game zie je cv's verschijnen telkens met de ervaring weergegeven en het gevraagde loon. Daarnaast moet je natuurlijk aan research doen, want zo alleen zal je kunnen innoveren als bedrijf. Je kiest zelf op welke aspecten je de nadruk legt met je onderzoek.

Smartphone Tycoon 2

Concurreren met Android

Daarnaast moet er aantrekkelijke marketing zijn zodat je telefoons de deur uitgaan. Je kan voor verschillende strategieën gaan met je marketing. Van krantenadvertenties en radiospot tot tv-reclame. Als je investeert in marketing gaat de kwaliteit van je advertenties ook alleen maar omhoog.

Als je het goed doet in dit spel kan je ook een eigen besturingssysteem gebruiken. Kan jij wel wat Microsoft niet kon met Windows Phone. Vervolgens houdt je de waarde van je concurrenten in het oog en breid je je kantoorruimte uit naarmate je groeit.

Smartphone Tycoon 2 is een leuke gratis game met reclame en microtransacties. Door middel van in-app aankopen kan kan je je onderzoek boosten als je dat wil, maar dat is natuurlijk optioneel. Hoe ziet jouw ideale smartphone eruit? Wat zou jij anders doen in vergelijking met de meeste telefoons die we vandaag zien? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties