Signal: privéberichtenapp

Signal: privéberichtenapp

Signal is een privacyvriendelijke chat-app waarvan de code volledig open-source is beschikbaar gemaakt. De berichtendienst verzamelt geen gegevens van gebruikers en komt met end-to-end-encryptie. Signal biedt ondersteuning voor tweestapsverificatie (2FA), en dat wil zeggen dat er nog een extra beveiligingslaag is voorzien bij het inloggen. Signal maakt verder alleen lokale back-ups mogelijk vanuit privacyoverweging en er is ook geen mogelijkheid om je profiel via een link met vrienden te delen.

Wil je overstappen van WhatsApp naar Signal? Twijfel je tussen Signal en Telegram? Dan kun je bij onze uitgebreide vergelijking terecht. Je kan meteen aan de slag met de nieuwe functies van Signal als je bètatester bent. Signal is ook tijdens de Androidworld Themaweek uitgebreid aan bod gekomen. Bekijk alle artikelen die tijdens de themaweek over Signal op Androidworld zijn verschenen.

Volg Androidworld op Signal!

Signal Themaweek

In 2021 hielden we op Androidworld de Signal Themaweek en in die week kon allerlei artikelen daarover lezen op je favoriete Androidwebsite. Hier vind je een overzicht van alle handige apps, tips en tricks, reviews en vergelijkingen.    

Signal: privéberichtenapp
Signal: privéberichtenapp
Signal: privéberichtenapp
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk