Qmusic NL

Qmusic NL

De Qmusic-app maakt het mogelijk om live radio te streamen, programma's terug te luisteren en deel te nemen aan winacties. Alle content staat per show gegroepeerd en per programma wordt de content door de dag heen bijgewerkt met nieuwe content.

Daarnaast is er een luistertool die het makkelijker maakt om naar themakanalen te luisteren. Bovenaan schakel je tussen verschillende zenders door de radiotuner te verschuiven. De dance shows in het weekend, het Top 40 Weekoverzicht en het Qmusic Nieuws van NU.nl zijn gemakkelijk terug te luisteren. Dat kan via een player die ook podcastafleveringen kan afspelen.

Winacties, Spotify-integratie en meer

Verder is het mogelijk om via de app deel te nemen aan winacties zoals Het geluid en De Uitverkorene, of berichten te sturen naar de studio. Tijdens het Foute uur kan je stemmen op je favoriete nummer en je kan muziek die je goed vindt ook meteen toevoegen aan Spotify. op die manier worden liedjes toegevoegd aan een afspeellijst. Qmusic deelt verder nieuws over artiesten en celebrities in zijn app.

Qmusic NL
Qmusic NL
Qmusic NL
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk