Promo

Jasper Kuperus

In Nederland houden we van korting, en er is nu een nieuwe app die jaar gebruikers op de hoogte houdt van de beste promoties van allerhande producten. Is er een '1+1' korting voor een bepaald type shampoo of deodorant? Is het wasmiddel extra goedkoop? Met de Promo-app weet je het meteen.

In de app kan je ook promoties tussen winkels vergelijken zodat je weet welke supermarkt de goedkoopste is voor een bepaalde aanbieding. Daarnaast kan je ook producten als favoriet markeren, en je krijgt dan een pushmelding wanneer er een aanbieding is. De bedoeling is dat je zo niet in elke individuele folder hoeft te duiken om de promo's te vergelijken. 

De Promo-app is afkomstige van een Nederlandse ontwikkelaar genaamd Kasper Kuperus. Hij schreef twee jaar geleden een eenvoudig stukje code dat promoties vergeleek en hem op de hoogte bracht wanneer artikelen goedkoper beschikbaar zijn bij de drogist. Later ontdekte dat ook veel van zijn vrienden interesse vertoonden in het systeem, en zo kwam hij op het idee van de Promo-app die hij in zijn eentje heeft gemaakt. 

De Promo-app laat je gratis tot drie favoriete producten toevoegen waarvoor je pushmeldingen krijgt wanneer er aanbiedingen zijn. Wil je onbeperkt favorieten toevoegen dan kan de de premiumversie ontgrendelen voor 1 euro per maand of 10 euro per jaar. Ben jij een echte promojager en heb je de app al geprobeerd? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties