Private Internet Access VPN

Private Internet Access VPN

Private Internet Acces VPN verdient niet meteen de prijs voor de meest aantrekkelijke naam, maar gelukkig compenseert het bedrijf dat met de kwaliteit van zijn dienst. Het is een VPN voor power users, want je dan tot 10 verbindingen tegelijk gebruiken tegenover 5 bij Proton VPN en 6 bij NordVPN. De dienst is in 84 landen actief en had in 2020 12.000 servers. Het deelt sindsdien geen actuele informatie meer over het aantal servers dat het ter beschikking heeft.

Private Internet Acces VPN biedt ook goede resultaten met zijn snelheid en netwerkvertraging, maar het presteert iets minder goed dan Proton VPN en NordVPN. Daar staat wel iets tegenover, want Private Internet Acces VPN heeft een lage abonnementskost. Tenminste als je bereid bent om in één klap voor drie jaar klant te blijven. Private Internet Acces VPN heeft een uitstekende app met een eenvoudige interface. De dienst is gebaseerd in de Verenigde Staten, maar ze bewaart geen browsegegevens van gebruikers.

Private Internet Access VPN
Private Internet Access VPN
Private Internet Access VPN
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk