Podcast Addict

Xavier Guillemane - Podcast & Radio Addict

Als je in de eerste plaats een podcast-app wil uitpuilt van de functionaliteiten en mogelijkheden dan zit je bij Podcast Addict aan het juiste adres. Dit is de meest complete app van dit vijftal die ook ambities heeft als een uitstekende internetradiospeler, een feed voor YouTube- en RSS en als speler voor video-podcasts.

Toch is het feit dat de app zo veelzijdig is tegelijk zijn grootste zwakte, want veel gebruikers zulen in deze app door het bos de bomen niet meer zien. De app zit boordevol menu's met complexe instellingen die ervoor zorgen dat Podcast Addict precies doet wat jij wil. Er zijn zelfs uitgebreide menu's waarmee je instellingen kan aanpassen die de instellingen uit andere menu's overschrijven. Verder is er ook geen goede discover-functie die je helpt om nieuwe podcasts te herkennen. Podcast Addict heeft geen betaalmuur, maar wel een advertentie-banner onderaan die je met een enkele donatie kan weghalen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties