Planta - zorg voor je planten

Planta - zorg voor je planten

Planten verzorgen is een hele verantwoordelijkheid die op je schouders rust. Doe je het niet goed, dan staan er al gauw levens op het spel. Vaak sterven je planten aan droogte door verwaarlozing, maar daarbij komt nog dat te veel water geven vaak nog sneller fataal kan zijn. Om onze groene vrienden meer overlevingskansen te geven, is er Planta.

In de app kan je opzoeken wat voor plant je hebt, en de app houdt ook rekening met het omgevingslicht, ofwel de plaats waar je plant staat. Vervolgens krijg je simpelweg meldingen die je zeggen wanneer je moet gieten. Er zijn ook uitgebreide handleidingen te vinden die je in detail zeggen hoe je je plant moet verzorgen, maar zeg nu zelf, die ga jij vast niet lezen. De app geeft tot slot ook aanbevelingen over de soorten planten die voor jou het meeste geschikt zijn, en je komt dus met andere woorden  alles over cactussen en vetplanten te weten. 

Planta - zorg voor je planten
Planta - zorg voor je planten
Planta - zorg voor je planten
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk