Philips Hue Sync

Philips Hue Sync

Op de IFA-beurs in oktober lanceerde Signify de Philips Hue Play HDMI-box, dat is een apparaat dat je met je televisie en een bridge verbindt om de kleuren op je televisie te synchroniseren met de lampen in je huis. Stel je kijkt een spannende horrorfilm en het bloed spat bijna letterlijk op het scherm, dan kleuren je slimme lampen om je heen meteen rood. Het beeld dat op je tv wordt getoond ondersteunt een 4K HDR-kwaliteit als je televisie daarvoor geschikt is,

Signify noemt zijn technologie surround verlichting, en je kan zelf de intensiteit bepalen. De Sync box heeft namelijk vier HDMI-poorten voor invoer, waardoor je vier apparaten kan aansluiten. Denk aan bijvoorbeeld aan een decoder, Chromecast of spelconsole. Als je een actiespel speelt op een PlayStation of Xbox, mag de verlichting sneller en met hogere helderheid reageren dan wanneer je een rustige film bekijkt. In dat geval kan je de instellingen van je Sync Box aanpassen in de Philips Hue Sync-app.

Je kan vanuit die app een zogenaamde entertainmentruimte aanmaken om zo lampen toe te voegen aan je surround-verlichting. Belangrijk is ook dat je de positie ten opzichte van je televisie instelt, want lampen die verder van je verwijdert zijn reageren automatisch minder fel om afleiding te voorkomen, Signify gebruikt naar eigen zeggen een complex algoritme met zijn Sync Box dat ervoor zorgt dat de gekleurde lampen om je heen realtime op je televisiebeeld kunnen reageren. Zodra je entertainmentruimte is aangemaakt, kan het synchroniseren beginnen!

Philips Hue Sync
Philips Hue Sync
Philips Hue Sync
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk