OsmAnd — Kaarten & GPS Offline

OsmAnd — Kaarten & GPS Offline

OsmAnd is een uitgebreide offline wereldkaarttoepassing die is gebaseerd op OpenStreetMap (OSM). Met deze app kun je navigeren, routes plannen en GPX-tracks opnemen, allemaal zonder afhankelijk te zijn van een internetverbinding. Of je nu te voet, met de auto, op de fiets, op een boot of in het openbaar vervoer reist, OsmAnd biedt navigatieprofielen die specifiek zijn afgestemd op verschillende voertuigen en transportmiddelen.

Kaarten en offline navigeren

Met de kaartweergave van OsmAnd kun je de gewenste plaatsen op de kaart tonen, zoals attracties, eetgelegenheden en gezondheidsvoorzieningen. Je kunt ook zoeken naar plaatsen op basis van adres, naam, coördinaten of categorie. Bovendien biedt OsmAnd verschillende kaartstijlen, zoals toerweergave, nautische kaart, winter en ski, topografisch, woestijn en off-road, zodat je de kaart kunt aanpassen aan je specifieke activiteit.

Met de GPS-navigatiefunctie van OsmAnd kun je routes plannen en volgen, zelfs zonder internetverbinding. Je kunt navigatieprofielen aanpassen aan je voertuigtype, de aangelegde route wijzigen en gebruikmaken van informatiewidgets om gegevens over de route in de gaten te houden, zoals afstand, snelheid en resterende reistijd.

Routes plannen

OsmAnd biedt ook uitgebreide mogelijkheden voor routeplanning en -registratie. Je kunt punten voor punten een route plannen, GPX-tracks opnemen en beheren, en visuele gegevens over de route bekijken, zoals dalingen en stijgingen. Bovendien kun je punten aanmaken met verschillende functionaliteiten, zoals favorieten, markeringen en audio-/video-notities.

De app maakt gebruik van OpenStreetMap-gegevens en stelt gebruikers in staat om bewerkingen aan te brengen in OSM en kaarten bij te werken met een frequentie tot een uur. OsmAnd heeft ook handige extra functies, waaronder Android Auto-ondersteuning, een kompas en radiusliniaal, een Mapillary-interface, een nachtthema en integratie met Wikipedia.

Gerelateerde artikelen

Voor nog meer functionaliteit biedt OsmAnd betaalde functies, zoals Maps+ met Android Auto-ondersteuning, onbeperkte kaartdownloads, topo-gegevens, nautische diepten, offline Wikipedia en offline Wikivoyage-reisgidsen. OsmAnd Pro biedt daarnaast exclusieve voordelen zoals OsmAnd Cloud voor back-up en herstel, cross-platformondersteuning en uurlijkse kaartupdates.

Met OsmAnd kun je de wereld verkennen, je reizen plannen en genieten van privacy en aanpasbaarheid. De app heeft een grote gemeenschap van gebruikers over de hele wereld, uitgebreide documentatie en ondersteuning om je te helpen het meeste uit deze indrukwekkende navigatie-app te halen.

OsmAnd — Kaarten & GPS Offline
OsmAnd — Kaarten & GPS Offline
OsmAnd — Kaarten & GPS Offline
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk