OnePlus Health

OnePlus Health

OnePlus Health bestaat uit drie gedeeltes: 'Gezondheid', 'Fitness' en 'Beheren'. In gezondheid komen alle gegevens samen die de OnePlus Watch verzamelt. Denk aan je slaapanalyse, stressmonitoring het logboek van je trainingen, de metingen van de SPO2-meter en je hertslag. Als je op elk van deze afzonderlijke onderdelen tikt, krijg je een overzicht van de resultaten van die dag of de voorbije week. Verder toont OnePlus bovenaan dit tabblad de verhouding tussen je stappen, de trainingstijd, het aantal trainingssessies en de verbrande calorieën per dag. Zo zie je of je je dagelijkse doelstellingen haalt.

Het tabblad 'Fitness' gebruik je dan weer om een activiteit te starten of meer details te bekijken van je voorbije trainingssessies. Je leest bijvoorbeeld hoe lang je gelopen hebt, de afgelegde afstand en de verbrande calorieën. Daarnaast kan je ook op een kaartje ontdekken welke route je hebt afgelegd. 

Als laatste is er nog 'Beheren' en dat is waar je alle instellingen van je smartwatch aanpast. Je ziet er ook de accuduur, je kan de wijzerplaats aanpassen en je doelen voor activiteiten aanpassen. De OnePlus Health-app houd je ook op de hoogte van updates voor je horloge.

OnePlus Health
OnePlus Health
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk