NVIDIA GeForce NOW

NVIDIA GeForce NOW

NVIDIA GeForce Now is een cloudgamingdienst die niet veel later dan Stadia is verschenen, maar het concept verschilt wel degelijk. Met GeForce Now koop je geen games. Je krijgt wel de mogelijkheid om de games die je al bezit te streamen dankzij de kracht van NVIDIA's servers. Je koopt je spellen via diensten als Origin, Steam of de Epic Game Store. Dankzij die aanpak van NVDIA, worden heel wat games ondersteund en vele ken je al van Stadia.

Je kan GeForce Now in principe zelfs gratis gebruiken, maar dan loop je wel tegen beperkingen aan. De grootste is dat je soms in een wachtrij kan belanden voordat je effectief kan gamen en je kan ook maximaal voor één uurtje spelen. Dat is ideaal als je GeForce Now vooraf wil testen, maar je schakelt daarna beter over naar het Premium-abonnement dat 9,99 euro per maand kost. Houd er ook rekening mee dat de game-ervaring op GeForce Now ook minder soepel is vergeleken met Stadia, want je moet regelmatig opnieuw inloggen op de game launcher waar je spellen staan.

NVIDIA GeForce NOW
NVIDIA GeForce NOW
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk