Now Playing List

Now Playing List

De Google Pixel 2 en Google Pixel 2 XL beschikken beide over een aantal interessante functies, waaronder 'Now Playing'. Deze functie op de Pixel 2 herkent muzieknummers en toont de naam van de artiest en het nummer op het lockscreen van het toestel.

De app Now Playing List gaat nog een stapje verder dan Now Playing. Now Playing toont informatie over een muzieknummer op je lockscreen of in je notificatiebalk. Is het nummer afgelopen? Dan verdwijnt alle informatie. Als je geheugen het dan net op dat moment laat afweten, zal de app Now Playing List zeker van pas komen. Deze app verzamelt namelijk alle door Now Playing herkende nummers op de Pixel 2.

Je zult na verloop van tijd zien dat de app alle nummers die zijn herkend overzichtelijk rangschikt in een lijst. Dat alles wordt voorzien van een datum en een tijd wanneer de herkenning heeft plaatsgevonden. Een locatie is zelfs ook nog mogelijk.

Now Playing List
Now Playing List
Now Playing List
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk