NLZIET | Online tv-kijken

NLZIET | Online tv-kijken

Wat is NLZIET?

NLZIET is een Nederlandse streamingdienst waarmee je live tv kan kijken, programma's kan terugkijken en on-demand series kan kijken. De streamingdienst is eigenlijk een samenwerking van 36 Nederlandse televisiezenders die hun aanbod combineren in één platform. Hierdoor kan je dus series, films en de beste drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement van de Nederlandse tv terugkijken wanneer jij wilt.

Bij NLZIET kun je programma's live kijken. Heb je de start van het programma gemist? Gebruik dan de "begin gemist"-functie. De on-demand-video zonder reclame kun je direct (in ieder geval binnen een uur) na uitzending online verwachten.

De meeste programma's zijn een jaar lang terug te kijken. Enkele programma's zijn korter beschikbaar vanwege de uitzendrechten.

NLZIET, het goedkoopste TV abonnement van Nederland

NLZIET, het goedkoopste TV abonnement van Nederland

Alle Nederlandse zenders in een dienst voor het laagste bedrag per maand

Eerste maand gratis, daarna € 7,95

Winkelen op:

Is NLZIET gratis?

Nee, NLZIET is niet gratis maar je kan het de eerste maand wel gratis proberen.

Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

Je kunt alle beschikbare content bekijken op je computer, tablet, smartphone en op je smart tv. Je kunt ook via Chromecast, Airplay, Apple TV, Android TV en Fire TV de programma's van NLZIET op het grote scherm bekijken.

Wat kost NLZIET?

NLZIET kun je de eerste maand gratis proberen. Het abonnement start dan met een betaling van €0,01 via iDeal, PayPal of creditcard. Na de gratis maand wordt maandelijks € 7,95 van je rekening geïncasseerd via de door jou gekozen betaaloptie.

  • Wil je een NLZIET-abonnement afsluiten? Dat kan je hier doen. 
Basic
Prijs per maand 7,95 euro
Aantal schermen waarop je tegelijkertijd kunt kijken 2
Videokwaliteit Zie onder
Maximaal aantal downloads Geen
Aantal profielen Tot 5
Profielen

In welke kwaliteit worden programma's op NLZIET aangeboden? 

Video-On-Demand

Programma's op NLZIET worden in verschillende resoluties (tot en met 1080p) aangeboden. De beeldkwaliteit van de afleveringen is uiteindelijk afhankelijk van de stream, het apparaat waar je NLZIET op kijkt en de internetverbinding. Zorg daarom dat de software van het apparaat waar je op kijkt met regelmaat wordt bijwerkt en dat je een goede, stabiele internetverbinding gebruikt. 

  • NPO: Full HD (1080p)
  • KIJK: Full HD (1080p)
  • RTL: HD Ready (720p)

Live/replay tv

De tv-zenders die je live kunt bekijken via NLZIET zijn beschikbaar in FullHD (1080p).

NLZIET | Online tv-kijken

NLZIET | Online tv-kijken
NLZIET | Online tv-kijken
NLZIET | Online tv-kijken
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk