Netflix

Netflix

Wat is Netflix?

Netflix is een streamingdienst die in september 2013 in Nederland gelanceerd is. Je kan met een Netflix-abonnement onbeperkt films, series, documentaires en meer bekijken.  Daarnaast is het via Netflix mogelijk om games te spelen op je Android-telefoon of -tablet.  

Waar kan ik Netflix kijken?

Je kan de films en series via de Netflix-app bekijken, maar ook op smart-tv's, PlayStation, Xbox, Chromecast, Apple TV, blu-rayspelers en meer. Films en series kun je tevens offline, dus zonder internetverbinding bekijken, en er zijn speciale profielen voor kinderen. 

Wat kost Netflix?

Netflix biedt abonnementen vanaf € 7,99 tot € 15,99 per maand. Er zijn geen bijkomende kosten of contracten, en er zijn ook geen advertenties.

  • Wil je een Netflix-abonnement afsluiten? Dat kan je hier doen.  
Basic Standaard Premium
Prijs: 7,99 euro 11,99 euro 15,99 euro
Aantal schermen waarop je tegelijkertijd kunt kijken 1 2 4
Aantal telefoons of tablets waarop je downloads kunt opslaan   1 2 4
Onbeperkt series, films en mobiele games
Kijk op je laptop, tv, telefoon en tablet
HD beschikbaar
Ultra HD beschikbaar

Alles over Netflix foutcodes

Heb jij veel last van foutcodes op Netflix? Misschien heb je wel last van een andere foutcode of een probleem? Wil je weten of Netflix een storing heeft? Androidworld komt met de oplossing. Ga snel naar de pagina hieronder.

Populairste Netflix nieuws:

Netflix
Netflix
Netflix
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk