mydlink

D-Link Corporation

D-Link heeft een geheel vernieuwde versie van de mydlink-app gelanceerd. De app van de netwerk-, videobewaking- en domotica-fabrikant is opnieuw ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid. Naast een intuïtievere interface is een aantal nieuwe functies toegevoegd voor het programmeren van smart homes. Met mydlink kunnen gebruikers hun smart home makkelijk en veilig, overal ter wereld, vanaf mobiele apparaten bewaken.

D-Link heeft een aantal nieuwe functies aan de mydlink app toegevoegd die de algehele gebruikerservaring moeten verbeteren. Deze omvatten verbeterde apparaat planning, automatisering- en privacy-instellingen, evenals een verbeterde gebeurtenistijdlijn, zodat gebruikers snel en gemakkelijk kunnen zien wanneer er iets is gebeurd en de bijbehorende video’s kunnen afspelen.

mydlink ondersteunt nu ook slimme Bluetooth-instellingen, zodat camera’s binnen enkele seconden kunnen worden geïnstalleerd. De nieuwe functie Scenes geeft gebruikers de mogelijkheid om meerdere aangesloten apparaten op elk moment te bedienen en automatiseren.

Plaats reactie

666

0 reacties