Microsoft Family Safety

Microsoft Corporation

Microsoft Family Safety is een combinatie van Google Family Link en Digitaal welzijn en geeft je een samenvatting van de digitale activiteiten van je familie, inclusief schermtijd, bezochte websites, en de termen die je kinderen opzoeken, zodat je met hen kunt praten over hun onlinegebruik.

Je kan in de app schermtijdlimieten instellen. Als je kinderen apparaten langer gaan gebruiken, bijvoorbeeld voor onlineonderwijs, kun je in plaats hiervan alleen limieten instellen voor specifieke apps of games. Daarnaast creëer je er een veilige ruimte waar je kinderen online op ontdekkingstocht kunnen gaan. Hierbij stel je gezonde grenzen in met behulp van web- en zoekfilters om inhoud voor volwassenen te blokkeren, en stel browsen in op kindvriendelijke websites in Microsoft Edge.

Je blijf met deze app ook verbonden, zelfs als jullie niet bij elkaar zijn. Je ziet namelijk op een kaart waar je dierbaren zijn via locatie delen. Je kan hier de plekken die ze het vaakst bezoeken opslaan, zodat je in één oogopslag weet waar familieleden zich bevinden.

Plaats reactie

666

0 reacties