Marktplaats

Marktplaats

Met de Marktplaats-app kun je verkopen en kopen, advertenties opslaan, fullscreen foto's bekijken, een routeplanner raadplegen en nog veel meer. Ook kun je contact opnemen of onderhouden met potentiële (ver)kopers en dat alles om het juiste koopje te vinden of jouw producten te verkopen.

De Marktplaats-app werd in september 2015 voorzien van een grote update, waarbij het design van de app geheel werd voorzien en volgens de Material Design-richtlijnen werd opgesteld. Vanaf eind 2015 werd het mogelijk om snel berichten uit te wisselen met geïnteresseerden of verkopers. Zo kun je snel contact leggen via 'Mijn Berichten', wat meer gezien kan worden als chatten dan contact hebben via e-mail. Daarnaast is het sinds november ook mogelijk om foto's en locaties te versturen via 'Mijn berichten' en toont de app sinds december een nieuwsfeed op basis van interesses en locatie.

Marktplaats
Marktplaats
Marktplaats
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk