LOUPY

Rabobank

LOUPY is een nieuwe app van de Rabobank waarmee je een geldcadeau naar iemand kunt versturen. De app verkeert momenteel in testfase en is bestemd voor Rabobank-klanten.

De Rabobank is momenteel een nieuwe app aan het testen, LOUPY. Met LOUPY kun je iemand geld cadeau doen voor een verjaardag of andere gelegenheid. Hiervoor vul je een geldbedrag (maximaal €50,-) in de LOUPY-app inen voeg je een persoonlijke videoboodschap of een foto er aan toe. Daarna kan je je cadeau naar de gelukkige versturen via bijvoorbeeld Telegram, Signal of WhatsApp. De ontvanger kan daarna meteen jouw geldbedrag uitpakken en er dan voor kiezen om het cadeau te ontvangen als cash of als een cadeaukaart.

Om gebruik te maken van LOUPY heb je wel een Nederlandse betaalrekening van Rabobank nodig en je kan in de app alleen betalen via iDEAL. De LOUPY blijft zeven dagen op een tussenrekening staan en als de ontvanger het cadeau niet in ontvangst neemt, wordt het bedrag naar je teruggestort. Tijdens de testfase kan je maximaal 6 LOUPY's versturen.

Plaats reactie

666

0 reacties