Lekkerder bij de Boer

Lekkerder bij de Boer

Lekkerder bij de Boer

Je kan je producten haast niet verser hebben dan wanneer je ze rechtstreeks bij de boer gaat halen. Daar is Thomas Siahaya, initiatiefnemer van Lekker bij de Boer, zich als geen ander van bewust. Omdat boerderijen niet altijd een website hebben waar ze hun producten te koop aanbieden, en niet iedereen de weg naar de lokale boer vindt, heeft hij met zijn website lekkerder.nl lokale boerderijen in kaart gebracht. Sinds kort is er ook een app beschikbaar.

Je kan op basis van je locatie op zoek gaan naar lokale boeren bij je in de buurt, of je kan zoeken naar een type product. Zodra je een boerderij hebt gevonden, dan kan je ontdekken wat er te koop is. Je vindt ook het adres, contactgegevens en een reeks foto's. Door op het bijhorende kaartje te tikken, start je meteen navigatie met Google Maps. Als je achteraf de producten hebt gebruikt kan je ten slotte nog een review achterlaten of de boerderij als favoriet markeren.

Het assortiment

Het assortiment van producten die je via de app kan vinden is het volgende: Aardappelen, Biologische producten, Bloemen en/of planten, Boxen, recept-pakketten en kant-en-klaar, Brood en meel, Broodbeleg, Eieren, Fruit, Groenten, Kaas, Keurmerk Zeker Zeeuws, Melk, Overig zuivel, Salades, Sap en drank, Streekproducten, Vlees en Wijn.

Dankzij de app kan je ook pushmeldingen krijgen. Op die manier ontdek je wanneer een nieuwe boerderijwinkel bij jou in de buurt zich heeft aangemeld, wanneer een van jouw favoriete boerderijen hun assortiment aanpassen of hun openingsuren wijzigen.

Lekkerder bij de Boer vraagt zijn gebruikers ook om tips te delen over boerderijen die nog geen deel uitmaken van het platform. Zo kunnen zij zelf contact met ze opnemen. Koop jij weleens bij de boer, of ga je het nu wel proberen met deze app? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Lekkerder bij de Boer
Lekkerder bij de Boer
Lekkerder bij de Boer
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk