Kindle

Amazon Kindle

Amazon Kindle is de voorbije jaren sterk verbeterd als het om Nederlandstalige content haat. Eerder zag je nog wel eens dat Nederlandstalige content soms minder vaak voorkwam of een hogere prijs had vergeleken met het Engelse boek, maar dat is verleden tijd.

Net als Kobo heeft ook deze app een geïntegreerd woordenboek waarmee je onmiddellijk naar een verklaring kan zoeken of meer duiding op Wikipedia. Daarnaast krijg je tijdens het lezen genoeg opties om de het lezen comfortabel te maken. Interessant is dat Kindle ook een zogenaamd Print Replica toont van je digitale boeken, dat is een weergave van de oorspronkelijke gedrukte versie in een hoge resolutie.

Je bibliotheek aan boeken wordt bij Kindle op alle mogelijke platformen gesynchroniseerd en het is een voordeel bij Kindle dat je ook magazines en andere nieuwspublicaties terugvindt. Al zal je wel soms advertenties te zien krijgen. 

Kindle
Kindle
Kindle
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk