Jumbo Foodcoach

Jumbo Supermarkten B.V.

Jumbo Foodcoach geeft fanatieke renners een professioneel en persoonlijk voedingsplan om beter te presteren. Deze persoonlijke voedingscoach is in de vorm van een app ook beschikbaar voor klanten die fanatiek wielrennen.

Volgens de supermarktketen is het zonder plan bijna niet mogelijk om het lichaam op de juiste momenten van exact de goede hoeveelheid brandstof en bouwstenen te voorzien. Op basis van je ingeplande trainingen en persoonlijke factoren zoals lengte, leeftijd en gewicht maakt Jumbo Foodcoach jouw gepersonaliseerde, professionele voedingsplan. Aan de hand hiervan maakt de Foodcoach uit 600 unieke topsportrecepten een selectie van recepten die passen bij het voedingsplan van de gebruiker. 

Door de koppeling met een ruim aanbod lekkere, gevarieerde en makkelijke recepten, afgestemd op de persoonlijke situatie, maakt Jumbo Foodcoach het volgen van het voedingsplan makkelijker haalbaar. Ook zet Jumbo Foodcoach de benodigde producten direct om in een boodschappenlijst. Zo kunnen klanten makkelijk boodschappen doen in de winkel of deze thuis laten bezorgen. 

Straks voor iedere sporter beschikbaar

De app is ontwikkeld en uitgebreid getest in nauwe samenwerking met de A-selectie van voetbalclub PSV, de performance staf en sporters van Team Jumbo-Visma en vooraanstaande bewegings-, voedings- en gedragswetenschappers Asker Jeukendrup, Luc van Loon en Stef Kremers.

Jumbo Foodcoach wordt steeds verder doorontwikkeld en de uitrol voor klanten verloopt in fases. De app is nu voor wielrenners geschikt, later in het jaar volgen andere sporten zoals hardlopen, teamsporten en fitness. Begin 2021 is Jumbo voornemens de app beschikbaar te stellen voor iedereen die zich bezig houdt met voeding en gezondheid.

Plaats reactie

666

0 reacties