InboxZero

InboxZero SA

InboxZero is vorig jaar in België gelanceerd en stonden daar een tijdje op nummer 1 in de Play Store in België in de categorie productiviteit. De app is ook in Nederland gelanceerd en biedt ondersteuning voor Gmail, Outlook, Yahoo en Hotmail, Exchange staat nog op het todo-lijstje. 

De e-mails zelf worden weergegeven in chatbubbels, vergelijkbaar met de weergave in een sms-app als Messenger. Er zijn filters toegevoegd zodat je inbox niet overspoeld wordt met reclame en nieuwsbrieven. Dat wil zeggen dat je deze mail wel binnenkrijgt maar niet ziet. Alles draait er bij InboxZero om, je inbox zo leeg en overzichtelijk mogelijk te houden. Gelezen e-mails worden bijvoorbeeld meteen verplaatst van je inbox naar conversaties. 

Er is verder heel veel mogelijk in deze app. Er is een vakantiemodus, een soort afwezigheidsassistent, er zijn statistieken, je kunt aangeven van welke e-mailtjes je een notificatie wilt ontvangen, je kunt zoeken op bijlagen en notities, er is profielfoto's van Facebook en LinkedIn kunnen geïntegreerd worden. Ga zo maar door.

Plaats reactie

666

0 reacties