Health Sync

Health Sync

Er zijn zo veel soorten van wearables die allemaal sport en gezondheidsgegevens verzamelen, en tegelijk zijn er nog meer verschillende apps waar al die gegevens in worden ondergebracht. Dat is niet bepaald handig, en zeker niet wanneer je bijvoorbeeld een fitnesstracker gebruikt, maar helemaal niet tevreden bent met de bijhorende app. Dan wil je natuurlijk die data natuurlijk veel liever bekijken in apps als Strava en Google Fit.

Health Sync moet een brug vormen tussen de verschillende gezondheidsapps. Eerst kies je vanuit welke app je verzamelde gegevens wil overdragen, en daarna kies je welke app ze moet ontvangen. Je kiest ook welke gegevens je wil synchroniseren en welke niet. Wil je bijvoorbeeld alleen stappen delen met een app, maar niet je gewicht, dan kan dat. Health Sync zorgt vervolgens dat je gegevens gesynchroniseerd worden en dat doet het op de achtergrond.

Health Sync
Health Sync
Health Sync
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk