Health Connect (Beta)

Health Connect (Beta)

Googles nieuwe Health Connect-app synchroniseert je sport- en gezondheidsgegevens op al je apps en apparaten. Populaire apps zoals MyFitnessPal, Samsung health en Fitbit zijn al geïntegreerd met Health Connect.

Google Health Connect is nu al in bèta beschikbaar voor alle gebruikers. In de app kan je zelf kiezen welke apps toegang hebben tot jouw sport- en gezondheidsdata. Van je hartslagmetingen tot je aantal stappen en verbrande calorieën. Het werkt ook al met een heleboel populaire apps. Van MyFitnessPal tot Samsung Health en WeightWatchers.

Google stelt dat het platform is samenwerking met Samsung is ontwikkeld. Health  Connect moet het voor ontwikkelaars van sportdiensten en fabrikanten van wearables veel gemakkelijker maken om connecties te maken met andere apps. 40 soorten van gegevens kunnen worden uitgewisseld en Health Connect geeft de volledige controle aan de gebruiker. Hij beslist namelijk welke apps toegang krijgen tot welke data. Google verwacht naar eigen zeggen dat nog er meer integraties met Health Connect zullen ontstaan.

Health Connect (Beta)
Health Connect (Beta)
Health Connect (Beta)
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk