Gmail

Gmail

Gmail is de e-mailapplicatie van Google en wordt standaard op vele toestellen meegeleverd. Het is onder andere mogelijk om berichten in te delen  met labels en filters. Gmail is geschikt voor zowel smartphones als tablets en synchroniseert ook met de browserversie van deze maildienst.

De app is geschikt voor het importeren van bijvoorbeeld Exchange, Yahoo, Hotmail, Outlook, POP- of IMAP-mail. Via de Gmailify-functie krijgen Yahoo-, Hotmail of Outlook-adressen dezelfde mogelijkheden als Gmail-adressen, zoals spambescherming, automatische labels en Google-integratie. 

Gmail heeft een geïntegreerde weergave waarin E-mail, Chat, Spaces en Meet op één plek zijn geordend. Via het tabblad Chat heb je toegang tot afzonderlijke chatberichten of groepschats. Spaces zijn ruimtes waarin je met collega's, vrienden of familieleden kunt chatten, bestanden delen en bewerken en taken verdelen, zonder Gmail te hoeven verlaten. Daarnaast kan je via Google Meet in Gmail een videovergadering houden.

Hoe werkt Gmail?

Gmail biedt veel verschillende mogelijkheden. Hieronder vind je tips en uitleg over Gmail.

E-mails versturen en ontvangen in Gmail

Vragen over je Gmail account

Taken maken en chatten in Gmail

Gerelateerde artikelen

Gmail
Gmail
Gmail
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk