gesturePlus - Gesture Navigation Tuner!

Jawomo

De app Gestureplus heeft alles in huis om de Android 10-gestures een stuk beter te maken, want je kan extra acties koppelen aan de navigatie. Standaard als je de app activeert, kan je een terugactie doen door gewoon op de gesture-balk onderaan je scherm te tikken. Het is verrassend hoe goed dat werkt, zeker als je je telefoon met één hand bedient. Je hoeft je vinger niet langer naar de uiteinden van het scherm te strekken om zo één stap terug te gaan.

Voorbeelden van andere mogelijkheden zijn: de camera-app openen, een specifieke app openen, de zaklamp aanzetten, je notificaties tonen, wisselen tussen de geluidsmodi (geluid, trillen stil), Niet storen aanzetten en nog veel meer. Voor 1,99 euro kan je ook de betaalde versie aanschaffen en die laat je dezelfde acties instellen, maar dan ook wanneer je de gesture-balk lang indrukt. Je kan zo op die manier het lang indrukken op de homeknop om Google Assistent te roepen weer terugbrengen, maar dan met je gestures.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties