Garmin Connect IQ

Garmin

De Connect IQ™ Store is Garmins platform voor het personaliseren van geschikte Garmin-apparaten met gratis downloads van apps, widgets, watchfaces, gegevensvelden, muziekstreamdiensten en meer. Je vindt apps via zoeken op naam of bladeren op categorie. Vervolgens synchroniseer je downloads draadloos van Connect IQ naar je Garmin-apparaat.

Apps, gegevensvelden en watchfaces

Met Connect IQ kun je nuttige gegevensvelden en meetwaarden voor je Garmin-horloge toevoegen en configureren. Zo berekent de Running Power app je hardloopvermogen in real-time. Je kan thuis de lampen aan met de SmartThings-app, of gebruik de AccuWeather MinuteCast-app om te zien wanneer het gaat regenen. Verder kan je kiezen uit duizenden apps en widgets en er worden voortdurend nieuwe apps en functies toegevoegd aan de Connect IQ Store.

Connect IQ is ook een platform voor het beheren van je downloads, het bekijken van geïnstalleerde apps en het controleren van de hoeveelheid opslagruimte op je toestel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties