Galerie

Galerie

De naam 'Galerie' zegt je misschien niets, maar misschien doet 'Gallery Go' wel een belletje rinkelen? Galerie - de nieuwe naam voor Gallery Go - is de lichtere versie van de Google Foto's app en ze is gericht op telefoons met minder krachtigere specificaties. Galerie kan foto's op een slimme manier ordenen en ook de zoekfunctie van Google Foto's kan je in de deze app terugvinden. Daarnaast is de app geoptimaliseerd voor offline gebruik.

Galerie is ontworpen om te kunnen worden gebruik in gebieden waar geen snel internet om bijvoorbeeld back-ups in de cloud op te slaan. De app maakt wel gebruik van een aantal slimmigheden die we kennen van Google Foto's. Zo kan deze lichte variant met behulp van machine learning al je foto's automatisch sorteren en de kwaliteit ervan verbeteren waar nodig. Daarnaast is Galerie maar 10 MB groot, zodat het niet veel opslaggeheugen in beslag neemt.

Met automatisch sorteren bedoelt Google het automatisch verzamelen van alle foto's van personen of dingen. Zo kan de gebruiker makkelijk bepaalde foto's terugvinden. Gebruikers kunnen ook zelf mapjes aanmaken en foto's hierin plaatsen, ook zonder internetverbinding. Galerie heeft wat eenvoudige bewerkingstools inclusief verschillende filters.

Galerie
Galerie
Galerie
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk