Gaiyo één app voor je vervoer

Gaiyo één app voor je vervoer

Gaiyo combineert plannen, boeken en betalen van een treinreis. De app combineert alle type vervoer (ook deelvervoer). De reiskosten hoeven pas achteraf betaald te worden. Dit kan via een persoonlijk Gaiyo-account waar je een overzicht van de reisgeschiedenis en openstaande kosten kunt bekijken.

Gaiyo combineert net als andere vervoers-apps je eigen auto en fiets met parkeren en toegang tot vervoersmiddelen van anderen. Je kan in de app zien waar je dichtbij en goedkoop kunt parkeren. Gaiyo toont namelijk de locatie, tarieven, openingstijden en beschikbaarheid van parkeerplaatsen en -garages.

De app geeft ook alternatieven als er op de route een storing is of als er geen deelfietsen voorhanden zijn. Verder geeft de app updates over vertragingen, files en alternatieve routes. Verder kun je de looproute, loopafstand en looptijd naar een point of interest (POI) in de app bekijken. Een POI is bijvoorbeeld een parkeerplaats, een bushalte, een treinstation of een deelfiets, deelauto of deelscooter. Je meest bezochte locaties kun je in de app opslaan als favoriet.

Gaiyo werkt samen met de volgende deelvervoeraanbieders: Felyx, Check, MyWheels, GreenWheels, Stapp.in, OV-Fiets, Urbee, Haagsche stadsfiets.

Wat kost Gaiyo?

Gaiyo laat je tickets aanschaffen bij de NS, RET, Connexxion en Arriva. Koop je een ticket voor reizen met de NS, dan krijg je daar via Gaiyo standaard 10 procent korting op. Voor de korting is geen abonnement benodigd.

Gaiyo één app voor je vervoer
Gaiyo één app voor je vervoer
Gaiyo één app voor je vervoer
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk