Fietsnetwerk - Fietsroutes met knooppunten

Fietsnetwerk - Fietsroutes met knooppunten

Je kan de Fietsnetwerk-app gebruiken om over alle fietsroutes te beschikken en altijd actuele informatie bij de hand te hebben: info over de omgeving, meerdere bezienswaardigheden en pauzeplaatsen gecombineerd met een hapje en drankje. Daarnaast wordt het fietsen van knooppuntroutes met deze app nog makkelijker want de app verandert je smartphone in een routebegeleider. Laat je begeleiden met behulp van de GPS langs de knooppunten en naar aangesloten afstapmomenten. Onderweg ontvang je een melding over de volgende stap op jouw fietsroute.

In een paar stappen ben jij klaar om een route te gaan fietsen. Kies een omgeving waar je wilt fietsen of gebruik ‘’Zoek in de buurt’. Je kunt de fietsroute ook nog personaliseren door te filteren op thema en lengte. Fietsnetwerk kan gratis gebruikt worden, en bevat nog meer mogelijkheden via een Premium-abonnement.

  • Ecomodus: bespaar op de batterijverbruik van je telefoon door notificaties te ontvangen als deze in stand-by staat.
  • Route naar eerste knooppunt: start vanaf elke willekeurige locatie en gebruik de fietsnavigatie app voor de route naar het dichtstbijzijnde knooppunt.
  • QR-code scannen: scan vanuit de Fietsroute app een QR-code voor het ophalen van een specifieke fietsroute.
  • Up-to-date: alle fietsknooppunten op onze routes worden (waar nodig) dagelijks aangepast.

Fietsnetwerk - Fietsroutes met knooppunten
Fietsnetwerk - Fietsroutes met knooppunten
Fietsnetwerk - Fietsroutes met knooppunten
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk